Με την αγόρευση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, συνηγόρου της κατηγορουμένης Κ.Κ. ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναμένεται να ανακοινωθεί στις 19 Ιουλίου.

Ads

Όπως αναφέρει το in.gr, η κ. Κωνσταντοπούλου, κατά την αγόρευσή της, έκανε λόγο για κατηγορίες που βασίζονται σε μόνο ένα αποτύπωμα, για σακούλες που από τρεις γίνονται… τέσσερις μέσα στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και για διακρίσεις του τύπου «όποιος δεν έδωσε DNA είναι ένοχος».

Κατά την ανάγνωση της πρότασής του την περασμένη Τρίτη, ο εισαγγελέας της έδρας, κ. Δ.Δασούλας, πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη η Κ.Κ. για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, καθώς και για απλή συνέργεια στην κατασκευή δύο εκρηκτικών μηχανισμών.

Πρόκειται, όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο εισαγγελέας, για αυτόν που βρέθηκε μέσα στην οικία του Χ.Χ. κατά την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, και γι’ αυτόν που χρησιμοποιήθηκε για την έκρηξη στην οικία της κυρίας Λούκα Κατσέλη.

Ads