Τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει η πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ οδήγησαν τον όμιλο να αποφασίσει την ελεύθερη μετάδοση όλων των αγώνων στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ads

«Μαύρο» έπεσε στον ΑΝΤ1+, την συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 από την αρχή των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Στην αρχική του ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 ανέφερε: «Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Μπορείτε να δείτε τον αγώνα στο https://www.antenna.g/fifaworldcup2022live. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.».

Ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος. Προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάδοση των αγώνων, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το FIFA WORLD CUP channel στο https://antenna.gr/fifaworldcup2022live. O επόμενος αγώνας, Σενεγάλη – Ολλανδία θα μεταδοθεί στις 18:00, οι συνδρομητές μπορούν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά στον ΑΝΤ1 TV και στο www.antenna.gr. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Ads

Παρά το ότι ο ΑΝΤ1 προεξόφλησε «κατανόηση», δεν την είχε, όπως προκύπτει από τις οργισμένες και σκωπτικές αναρτήσεις στο Twitter για το φιάσκο.

Επομένως, αγώνες που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τη συνδρομητική πλατφόρμα τελικά θα μεταδοθούν στην τηλεόραση.

Σήμερα, 23/11, το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

12:00 Μαρόκο – Κροατία (6ος όμιλος) – ΑΝΤ1
15:00 Γερμανία – Ιαπωνία (5ος όμιλος) – ΑΝΤ1
18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα (5ος όμιλος) – ΑΝΤ1
21:00 Βέλγιο – Καναδάς (6ος όμιλος) – ΑΝΤ1