Οικογενειακό δράμα σκορπίζει τη θλίψη στο Άργος, όπου ένα αγόρι αυτοκτόνησε, αφού πρώτα σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του.

Ads

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, οι νεότερες πληροφορίες αποκαλύπτουν μια τραγωδία.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο παιδί – περίπου 26 ετών-από τον πρώτο γάμο του πατέρα, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, πυρπόλησε το διαμέρισμα και πυροβόλησε εξ επαφής το κοριτσάκι 11 ετών από το δεύτερο γάμο του πατέρα, το οποίο είναι νεκρό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, όταν ο νεαρός άνδρας μπήκε στο διαμέρισμα που ζούσε η ετεροθαλής 11χρονη αδερφή του μαζί με τη μητέρα της και για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν.

Ads

Η μεγαλύτερη γυναίκα, η μητέρα, καλούσε σε σε βοήθεια, γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική γιατί στο διαμέρισμα είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά, την ίδια ώρα που άκουγαν πυροβολισμούς και έβλεπαν έναν οπλισμένο άνδρα.

Σήμανε συναγερμός, έσπευσαν οι δυνάμεις και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία, αντίκρισαν το κοριτσάκι μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Λίγο αργότερα και αφού οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν σβήσει τη φωτιά στο διαμέρισμα, εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος, ο νεαρός άνδρας που νωρίτερα είχε δολοφονήσει την αδερφή του, νεκρός, με την καραμπίνα δίπλα του.

Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας διερευνώνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας και οι δύο γονείς είναι γιατροί στο επάγγελμα ενώ ιατρική σπούδαζε και ο δράστης. 

image