Καλλιτέχνες, μαθητές του αλλά και πολλοί άνθρωποι που συνδέθηκαν με τα τραγούδια του, αποχαιρετούν τον σπουδαίο συνθέτη Νότη Μαυρουδή από χθες που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  ο γνωστός συνθέτης, κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Μακρινίτσα του Πηλίου, έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 77 ετών.
Η πολιτική του κηδεία θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες.

Ads

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας», έγραψε στο Facebook ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής.

Το δικό τους αντίο με αναρτήσεις τους συγκινητικές που μιλούν για το έργο και τον χαρακτήρα του «δασκάλου» και καλλιτέχνη, είπαν μεταξύ άλλων ο συνθέτης Κώστας Καλδάρας, η τραγουδίστρια και συνεργάτιδα του Μαυρουδή Αν. Μουτσάτου, οι στιχουργοί Νίκος Μωραϊτης και Κώστας Φασουλάς, οι τραγουδοποιοί  Φ. Δεληβοριάς, Σπ. Γραμμένος, Π. Μπούσαλης κ.α.