Από νωρίς έφτασαν στο Εφετείο οι γονείς του Παύλου Φύσσα, σήμερα, ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. 

Ads

Η Μάγδα Φύσσα φορώντας μία μάσκα με το μουσικό ψευδώνυμο του Παύλου «Killah P» και με το όνομά του κρεμασμένο στο λαιμό υποστηρίζεται από συγγενείς και φίλους. Ο πατέρας του Παναγιώτης Φύσσας, λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε πως δεν είναι αισιόδοξος για την έκβαση της δίκης.

Μιλώντας στο sputniknews.gr, έκανε λόγο για μία εφιαλτική νύχτα περιγράφοντας τις ώρες πριν την ανάγνωση της απόφασης. «Δεν είμαι αισιόδοξος. Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Όλοι είναι αισιόδοξοι εκτός από μένα» ανέφερε.

Από την πλευρά της η Μάγδα Φύσσα, εξέφρασε την ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα στη δίκη. «Ελπίζω να νικήσουμε» σημείωσε, λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η ετυμηγορία της δικαιοσύνης. 

Ads

image

image

Έξω από το Εφετείο έχει συγκεντρωθεί ένα τεράστιο πλήθος κόσμου που ζητά την καταδίκη της ναζιστικής οργάνωσης τόσο για τη δολοφονία του Παύλου, όσο και τις άλλες επιθέσεις αλλά για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. (Δείτε live εικόνα)