Οι ΑΝΕΛ «αδειάζουν» τον Δημήτρη Καμμένο μετά την κρίση που προκάλεσε η αποπομπή του από την κυβέρνηση, εξαιτίας ρατσιστικών κι ομοφοβικών του σχολίων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα η εκπρόσωπος του κόμματος μαρίνα Χρυσοβελώνη του δείχνει την πόρτα της εξόδου, σε περίπτωση που δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ, όπως υποστηρίζει.

Ads

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του», είπε η κ. Χρυσοβελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη μετά τις εξελίξεις και για την αξιολόγηση για τις θέσεις των υπουργών που έγινε…», σχολίασε επίσης η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Σημείωσε πάντως ότι υπήρξε αμέσως αντίδραση του κόμματος και του Πάνου Καμμένου, ο οποίος όπως νωρίτερα δήλωσε δεν θα δεχτεί να υπάρχουν ηθικές σκιές πάνω από τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ανέφερε επίσης  ότι ο Δημήτρης Καμμένος είχε προκαλέσει τον Ιούνιο επεισόδιο εναντίον της στη Βουλή μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ως εκπρόσωπος του κόμματος για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του στο διαδίκτυο. «Δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στο περιστατικό», δήλωσε με νόημα η βουλευτής.

Ads