Σε έκτακτα μέτρα και κυλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία ενόψει της καθόδου των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη.

Ads

Τα τρακτέρ θα συνοδεύονται από περιπολικά και θα ακολουθήσουν συγκεκριμένο δρομολόγιο, ενώ στο Σύνταγμα θα παραμείνουν, σε οριοθετημένο χώρο, το πολύ για 24 ώρες.

Στις εθνικές οδούς τα τρακτέρ, που ήδη κατευθύνονται προς την Αθήνα, καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας και συνοδεύονται από οχήματα της Τροχαίας.

Διακοπές κυκλοφορίας

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στις λεωφόρους Αθηνών, Αχιλλέως και στην πλατεία Καραϊσκάκη. Τα τρακτέρ θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα ενώ θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας γύρω από την πλατεία Ομονοίας.

Ads

Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Διακοπή κυκλοφορίας στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες θα σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λόγω των μέτρων, αναμένεται να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 17:30 στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια στις 18:30 η πορεία θα κινηθεί προς το Σύνταγμα.