Οδηγός ασθενοφόρου είναι η ειδικότητα του νέου  προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφενός υπήρχαν αιτήσεις με περισσότερα τυπικά προσόντα, αφετέρου, η αίτηση του νέου προέδρου φέρεται να κατατέθηκε και εκπρόθεσμα.

Ads

Σύμφωνα με το aiginanews.gr, πρόκειται για τον κ. Στυλιανό Θεριανό, ο  οποίος είναι οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Η υπαλληλική του σχέση είναι  με σύμβαση τα τελευταία χρόνια. Τα προσόντα του είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και έχει τελειώσει το ΙΕΚ ΕΚΑΒ (διασώστης πληρώμα ασθενοφόρου), ενώ  είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας.

Για την ίδια θέση φέρεται να ενδιαφέρονταν οι εξής:

  • Δούκας Σωκράτης ιδιώτης γιατρός – ειδικότητα χειρουργός, δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ.
  • Κασιμάκης Παναγιώτης απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου, Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αίγινας και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.
  • Μαυροθαλασσίτης Χρυσόστομος ιδιώτης γιατρός – ειδικότητα καρδιολόγος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αίγινας. Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει γιατρός του Κέντρου Υγείας Αίγινας.
  • Οικονόμου Νικόλαος καθηγητής Πληροφορικής – Γυμνασιαρχής – κάτοχος μεταπτυχιακού Δημόσιας Διοίκησης – πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας, πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.
  • Τζίτζης Φίλιππος απόφοιτος Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών- υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής αποσπασμένος στο Κέντρο Υγείας Αίγινας , δημοτικός σύμβουλος (αρχηγός δημοτικής παράταξης) στο δήμο Αίγινας πρώην πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και πρωην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Δήμο Αίγινας.

Οι άνω υποψήφιοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν καταθέσει εμπρόθεσμα  την αίτηση για την θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ. Αίγινας.

Ads

Ο τοποθετημένος στην θέση του προέδρου με απόφαση που υπογράφει ο διοικητής της 2η ΔΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός κατέθεσε εκπρόθεσμη αίτηση.

Εκπρόθεσμη αίτηση κατέθεσε και ο δημοσιογράφος Νικόλαος Αλεξίου ο οποίος κατέχει Πτυχίο Νομικής και είναι διαμερισματικός σύμβουλος στο δημοτικό Διαμέρισμα της Αίγινας (επικεφαλής διαμερισματικής παράταξης).

Την τοποθέτηση του νυν προέδρου φέρονται να τη ζητούσαν ο Δήμαρχος Αίγινας Γιαννης Ζορμπας αλλά και  η Αντιπεριφερειαρχης Νήσων Θεωδορακοπουλου Βασιλική.