Με εισήγηση του προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα η ΕΡΤ ανακάλεσε προηγούμενη απόφασή της και αποσύρει τη συμμετοχή της στην παραγωγή της νέας ταινίας του Γιώργου Αυγερόπουλου, «Agora II».

Ads

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ, αποφασίζει ομόφωνα και ανακαλεί την απόφαση με αρ. πρωτ. : 2862/31.7.2019 (Πρακτικό 197, Θ. 17ο : Συμμετοχή – Συμπαραγωγή της ΕΡΤ στο ντοκιμαντέρ με τίτλο«AGORA II», παραγωγής της εταιρίας Small Planet Productions)», αναφέρεται στην απόφαση που έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια».

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, διευκρινιστικές πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο, ανέφεραν ότι η ΕΡΤ έχει αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματα προβολής του AGORA II, γεγονός πάντως, που ανεξάρτητα με τη συμφωνία, δεν αναιρεί την απόσυρση της από την παραγωγή του ντοκιμαντέρ. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι όσοι σχολίασαν το γεγονός στα social media, συγκρίνοντας το κόστος της συμπαραγωγής του ντοκιμαντέρ του Αυγερόπουλου που ανακλήθηκε με το κόστος της νέας εκπομπής της Όλγας Τρέμη. 

Η ανακοίνωση της ΔΣ της ΕΡΤ όπως αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»:

Ads

image