Έξι νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, ένας αγνοούμενος, ένας σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και δεκάδες τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης την Χαλκιδική.

Ads

Αναλυτικά:

  • Μία γυναίκα από την Ρουμανία και ο 8χρονος γιος της έχασαν τη ζωή τους στα Νέα Πλάγια του δήμου Νέας Προποντίδας, όταν καταπλακώθηκαν από στέγαστρο ταβέρνας.
  • Στη Σωζόπολη, του ίδιου δήμου, ανδρόγυνο από την Τσεχία τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από ανατροπή τροχόσπιτου. Μαζί τους παραθέριζε ο γιος τους, που τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς και ο εγγονός τους – 18 ετών – που είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει υποστεί σοκ.
  • Στο ύψος του ξενοδοχείου Potidaia Palace τον θάνατο βρήκαν ένας 39χρονος Ρώσος και ο 2χρονος γιος του, όταν καταπλακώθηκαν από δέντρο που ξεριζώθηκε λόγω των θυελλωδών ανέμων.
  • Έρευνες διεξάγει το Λιμενικό Σώμα στην θαλάσσια περιοχή της Καλλικράτειας για τον εντοπισμό 62χρονου ψαρά. Όπως έγινε γνωστό, είχε πάει με την ξύλινη βάρκα του γύρω στις 6 το απόγευμα για ψάρεμα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.