Με στόχο το διάλογο για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και του προοδευτικού χώρου, το Tvxs.gr διοργανώνει την Πέμπτη διαδραστική συζήτηση με ομιλητές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Έφη Αχτσιόγλου, και τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου.

Ads

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου και οι συσχετισμοί που διαμορφώθηκαν μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ταυτόχρονη εδραίωσή του ως κυρίαρχη δύναμη στον προοδευτικό πόλο, έφεραν στο προσκήνιο το ζήτημα της διεύρυνσης και της ανασυγκρότησης. Η ανάγκη για ένα σύγχρονο συμμετοχικό κόμμα, που θα εκφράζει το σύνολο του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου, έφερε τις πρώτες πολιτικές κινήσεις, γέννησε ιδέες, συμμαχίες και θέσεις αλλά και διλήμματα για τους όρους του μετασχηματισμού σε ένα σύγχρονο συμμετοχικό ανοιχτό κόμμα με εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης απέναντι στον νεοφιλελευθερισμο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε αυτή την κατεύθυνση, και σε συνδυασμό με το πλαίσιο που διαμορφώνεται από τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, θα συζητήσουν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου και Στέλιος Κούλογλου στην εκδήλωση: «Οι νέες προκλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη». Η πρωτοβουλία του Tvxs.gr για μια διαδραστική συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στον Κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια) και ώρα 7:30 μμ.

Ταυτόχρονα το Tvxs.gr έχοντας ανοίξει τον πολιτικό διάλογο, στο δρόμο προς το συνέδριο για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να δίνει καθημερινά το βήμα φιλοξενώντας στη σχετική στήλη συνεντεύξεις και άρθρα στελεχών, μελών και αναγνωστών για την επόμενη ημέρα του προοδευτικού μετώπου. Μπορείτε να στείλετε το δικό σας άρθρο γνώμης στο [email protected].

Ads

image