Ότι επενδύει πολιτικά στην αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ads

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι θέλουν αύξηση των κρουσμάτων για να δικαιολογηθούν πολιτικά».

Ο ίδιος μάλιστα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό του αναρωτήθηκε «ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επενδύει πολιτικά στην καταστροφή από τον κορωνοϊό;».

Την άμεση ανασκευή όσων χυδαίων είπε ο Δ. Μαρκόπουλος ζητεί η Κουμουνδούρου τονίζοντας ότι από την πρώτη μέρα της πανδημίας «ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για το αυτονόητο: για τα απαραίτητα μέτρα άμεσης ενίσχυσης του ΕΣΥ, ώστε να προστατέψουμε την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια υγεία».

«Οκτώ μήνες η κυβέρνηση αυτοθαυμάζεται, ενώ τα δημόσια νοσοκομεία είναι στο κόκκινο και η κοινωνία αντιμέτωπη με μία νέα χρεοκοπία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «πάει πολύ ο κ. Μαρκόπουλος της ΝΔ να χυδαιολογεί και να ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέλει αύξηση των κρουσμάτων και επενδύει πολιτικά στην καταστροφή. Ήμασταν σίγουροι για τον τρόπο της πολιτικής του σκέψης, αλλά να γνωρίζει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Είτε θα ανασκευάσει την αδιανόητη χυδαιότητα ή, εάν δεν αποπεμφθεί, αυτή η χυδαιότητα θα βαραίνει το σύνολο της ΝΔ».

Ads