Σχόλια στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει το βίντεο με την δευτερολογία του Αντώνη Σαμαρά, από την συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία όπως μετέδωσε το Mega “έγινε με πολλές προσωπικές αναφορές και σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο”.

Ads

“Όποιον έβλεπα τον έπιανα από το μανίκι. «Κάνε κάτι» του έλεγα. Πάλευα 24 ώρες την ημέρα (…) Δεν υπήρχε για μένα τίποτε άλλο. Είπε κάποιος «δεν ερχόμουν εδώ». Μα δεν πήγαινα σπίτι μου…”, είπε και διέκοψε την τοποθέτησή του. Με το βλέμμα προς τους παρευρισκόμενους και τα στελέχη που τον χειροκροτούσαν φαίνεται στο βίντεο να λέει: “Σας ευχαριστώ πολύ…”.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόσο στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, όσο και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας επέμεινε πως το θέμα της ηγεσίας έχει κλείσει και πως ο ίδιος παραμένει στην προεδρία της ΝΔ, χωρίς να χρειάζεται η διεξαγωγή συνεδρίου. Εκτός από το “σώωπα” της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ευθέως αμφισβήτησε τον Σαμαρά, λέγοντας πως “ότι δεν αλλάζει, πεθαίνει”, και ο Νίκος Δένδιας εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας πως “ο λογαριασμός θα πρέπει να πάει σε αυτόν που επέτρεψε να φαινόμαστε ως ακροδεξιό μόρφωμα”. Επίσης πολλά είναι τα στελέχη που αν και δεν θέτουν ευθέως ζήτημα ηγεσίας ζητούν διεξαγωγή συνεδρίου. 

Μπακογιάννη: Σώωπα…

Διαβάστε επίσης:
Δένδιας vs Μητσοτάκη: Οι «νέο-δελφίνοι» της ΝΔ

Ads