Γκάφα ολκής από τον αρθρογράφο της «Καθημερινής» Πάσχο Μανδραβέλη.

Ads

Με ανάρτησή του στο twitter κοινοποίησε φωτογραφία από διαφήμιση της Google για την αγορά σημαίας της 21ης Απριλίου, αναφέροντας: «Και “Κάποιον πρέπει να τον πετάξουν από το παράθυρο” της Αυγής». Για την ακρίβεια έκανε screenshot τη σελίδα της Αυγής όπου στα Google ads εμφανίζονται εξατομικευμένες διαφημίσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις του κάθε χρήστη. Μάλιστα καθώς το εξέλαβε ως θέμα σχολίασε ειρωνικά το μέσο και το συντάκτη, «απαντώντας» με την ίδια φράση που χρησιμοποίησε συντάκτης της «Αυγής» για το δημοσίευμα των Νέων σχετικά με το δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Όμως, όπως του επεσήμαναν με καυστικά σχόλια, πολλοί χρήστες του Twitter, οι διαφημίσεις της Google που εμφανίζονται στον χρήστη, είναι ανάλογα με το ιστορικό των αναζητήσεών του και σε αυτό δεν έχει λόγο καμία  ιστοσελίδα.

Εν προκειμένω οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στον Πάσχο Μανδραβέλη είναι μια σημαία της 21ης Απριλίου και άλλα στρατιωτικά λάβαρα και εθνόσημα.

Ads

Το αποκορύφωμα της γκάφας το έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έσπευσε να αναδημοσιεύσει το «λαβράκι» του Π. Μανδραβέλη, σχολιάζοντας «Κορυφαίο».

image

Σχόλια των χρηστών του twitter