Με το σήμα της 17 Νοέμβρη αλλά και τη σημαία του Βιετνάμ παρομοίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «η σημειολογία δεν ψεύδεται». 

Ads

Με τον ορο «σημειολογία» προφανώς εννοεί το αστέρι που προστέθηκε στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του οποίου οι πέντε κορυφές συμβολίζουν, σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης, τις αξίες και τα ιδανικά που εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη και οι οποίες είναι: η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα.

Ο γνωστός, για τις ακροδεξιές απόψεις που εκφράζει, βουλευτής μετά από λίγο διέγραψε την ανάρτηση που είχε κάνει στο twitter, ωστόσο, λίγο αργότερα επανήλθε με άλλη ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Αν στον @syriza_gr θέλουν για νέο σήμα τη σημαία του Βιετνάμ, δικαίωμά τους. Το ότι το νέο σήμα τους, όμως, είναι ίδιο και με εκείνο της 17 Νοέμβρη, κλείνοντας το μάτι σε δολοφόνους, δεν είναι ούτε αστείο, ούτε επιτρεπτό. Δηλαδή, τόσοι σύντροφοι, σε κανέναν δεν θύμισε τίποτα;;». 

Η πρώτη ανάρτηση

image

Ads

Η δεύτερη ανάρτηση

image