Σκληρή συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη, δίνει ο Λάκης Λαζόπουλος μία μέρα πριν τις εκλογές στη ΝΔ, αφήνοντας αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά και τον εσωκομματικό του κύκλο.

Ads

«Η τσογλανοπαρέα των σκουληκιών, που ανδρώθηκε στα υγρά υπόγεια του Μαξίμου, είναι ακόμα εδώ. Πως στήθηκε λοιπόν το σκηνικό των εκλογών στην ΝΔ; Η παρέα εξόντωσης που είχε φτιαχτεί επί της τελευταίας διακυβερνήσεως, με τους Μουρούτηδες, τους Λαζαρίδηδες, τους Σταμάτηδες, τους Αδώνιδες, τους Βορίδηδες και τους λοιπούς Καλαματιανούς δρούσε ανενόχλητα στην πόλη. Μία λέξη αντίθετη αρκούσε να κινήσει γη και ουρανό και τιμωρίες και απειλές και εκβιασμούς έσχατους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος σε ένα κείμενο – παραβολή που δημοσιεύει σήμερα στο altsantiri.gr.

«Όταν όμως, παρ΄όλα αυτά, ο λαός έστειλε αυτούς τους ανθρώπους στα αποδυτήρια της ιστορίας αυτοί γατζώθηκαν πάνω στον  εγωισμό τους, ενώ πάνω στην κατάθλιψη του αρχι-εγωιστή άρχισαν να σκαρφαλώνουν τα ακροδεξιά σαλιγκάρια που μόλις είχαν πάρει εξουσία και τρέχαν ακόμα τα σάλια τους», σημειώνει.

Σχολιάζοντας δε την προσπάθεια του Άδωνι να εισβάλλει με το έτσι θέλω στην εκπομπή του, ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει: «Ο Άδωνις  μπήκε με σκοπό να μαζέψει κάποιους ψήφους στην Αθήνα για να τους δώσει στον Τζιτζικώστα  μετά προκειμένου να μην πετύχει τίποτα το Καραμανλικό στρατόπεδο. Ο Σαμαράς δηλαδή παίζει με δύο -απ΄ότι φαίνεται- υποψηφίους σ΄αυτές τις εκλογές», γράφει ο γνωστός κωμικός ηθοποιός.

Ads

«Μέσα στις εντολές που είχε, για τεχνητή ένταση, συνεννοήθηκε με τα κανάλια σε ένα οργανωμένο σχέδιο, να κάνει όλη αυτή την κίνηση ώστε να έχουν άλλοθι τα κανάλια, να τον παίζουν όλη μέρα ώστε να μαζέψει ότι μπορεί να μαζέψει και τα κανάλια παράλληλα να μπορούν να μην παίζουν όλους τους άλλους υποψήφιους της ΝΔ, έχοντας σαν άλλοθι αυτή την κίνηση. Ήταν μια απόλυτα οργανωμένη κίνηση απ΄αυτές που χρόνια τώρα κάνει η παλιά παρέα των υπογείων του Μαξίμου», εκτιμά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Τα “γουρούνια” έτοιμα να αυτοεξευτελιστούν, δεν έχουν κανένα θέμα, σε λάσπη κινούνται,  συνήθισαν. Αλλά ξέχασαν ότι οι εποχές άλλαξαν κι ότι οι άνθρωποι κι αυτοί που διαβάζουν και τα στημένα σχόλια και τα εγκάθετα και τα υποκινούμενα , όλα, απ΄αυτές τις υπηρεσίες που νυχθημερόν  δουλεύουν  επάνω από ένα λαπτοπ, κάνοντας ηλεκτρονικές προβοκάτσιες και όχι μόνο. Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι ορατοί και σε λίγο ακόμα πιο ορατοί. Αλλά ένα γουρούνι είναι λογικό να εκβιάζει το άλλο γουρούνι.  Και παράλληλα τι να πεις σε έναν άνθρωπο που ψάχνει κάμερα για να πει. Πάει η εποχή που λέγαμε είδα φως και μπήκα. Τώρα λέμε είδα κάμερα και μπήκα. Τι να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει στα όρια της Λουκά. Σε λίγο θα μπαίνει στα πλάνα και θα μιλάει όπου μιλάει ο καθένας», καταλήγει.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο του Λάκη Λαζόπουλου.