Ο γυναικοκτόνος της Κάρολαιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατάφερε τελικά να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες για τα Γενικά Λύκεια που ξεκίνησαν την Παρασκευή (2/6).

Ads

Για τις ανάγκες των Πανελληνίων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρινού, καθώς εκεί είναι το εξεταστικό κέντρο των κρατουμένων.

Στις 9:00 π.μ. έφτασαν τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας στις φυλακές.

Ωστόσο, η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, ήταν πως οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών κλήθηκαν να αναπτύξουν το θέμα της «βίας κατά των γυναικών». 

Ads

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη και για πέμπτη φορά, από την έναρξη τον περασμένο Φεβρουάριο σε δεύτερο βαθμό διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια και επιπλέον 11,6 χρόνια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκυλιού της δεν μετήχθη στο δικαστήριο από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείται.

Ο κατηγορούμενος απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημέρωσε την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ότι αυτό το χρονικό διάστημα διαβάζει για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να περάσει στη Νομική.

Διαβάστε: Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Επικαλέστηκε τις Πανελλαδικές