Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου, «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», έκρυψε προεκλογικά της φυλλάδια μέσα σε ενημερωτικά έντυπα για τις κατασκηνώσεις του δήμου που μοιράστηκαν στα σχολεία.

Ads

Άδικος κόπος, γιατί μετά την κατακραυγή η Χριστίνα Βασιλείου δεν θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, αφού ο Παύλος Γερουλάνος την«καρατόμησε».

Το έντυπο στο οποίο η επίδοξη δημοτική σύμβουλος έκρυψε τα φυλλάδιά της είναι του δήμου και κάθε χρόνο τέτοια εποχή μοιράζεται από τους δασκάλους στα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Αθήνας, προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς τους για τις εγγραφές και τις υπηρεσίες των δημοτικών κατασκηνώσεων.

Το documentonews.gr δημοσιεύει το επίμαχο φυλλάδιο:

Ads

image

«Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος ανακοινώνοντας την αποπομπή της.

Επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αποδέχθηκε την παραίτησή της, από τη θέση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τις Παιδικές Εξοχές του δήμου, όπου την είχε ορίσει.

Για «ξετσιπωσιά που ξεπερνά τα όρια», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα- Ανταρσία σε κυβέρνηση -ΕΕ- κεφάλαιο», καταγγέλλοντας το γεγονός αυτό.