Σε ένα retweet το οποίο προκαλεί αντιδράσεις προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη και ο οποίος είχε σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία, όντας μέλος της μέχρι πρότινος, αλλά και διαφημίζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σχέσεις του με επιφανείς στελέχη.

Ads

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναδημοσίευσε ένα σχόλιο του αρθρογράφου της «Καθημερινής» και του Liberal.gr Σάκη Μουμτζή, σύμφωνα με το οποίο είναι «ανύπαρκτοι» όσοι «ασχολούνται με τους παιδοβιαστές». 

Συγκεκριμένα, το κείμενο που αναδημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι το εξής: «Η ατζέντα σήμερα είναι η λειτουργία του μετρό στον Πειραιά. Επάνω σε αυτήν την εικόνα γίνονται οι συγκρίσεις. Αφήστε τους ανύπαρκτους και τους μουσαμαδένιους να ασχολούνται με τους παιδοβιαστές. Δεν κάνουν πολιτική, αλλά ψυχοθεραπεία. Βγάζουν όλα τα συμπλέγματά τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι ο 53χρονος είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και δήλωσε ότι τέθηκε σε αναστολή από μέλος του κόμματος μετά τις αποκαλύψεις.

Ads

image