Νέος πρόεδρος της Εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.) είναι από σήμερα ο Άγις Παπαδόπουλος, καθηγητής ενεργειακών συστημάτων στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ads

Ο Άγις Παπαδόπουλος αναδείχθηκε νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευσή της, κατόπιν πρότασης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, βασικού μετόχου της ΕΥΑΘ Α.Ε.

«Η ΕΥΑΘ είναι ένας οργανισμός εύρωστος και σημαντικός και το όραμα είναι να συνεχίσει να αναπτύσσει και να λειτουργεί σύγχρονες και ανθεκτικές υποδομές, να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον καταναλωτή και να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του υδατικού οικοσυστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο νέος πρόεδρος της εταιρείας. 

Στο μεταξύ, στις 27 Αυγούστου, σε νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, θα αναδειχθεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Ads

Ο προηγούμενος πρόεδρος της εταιρείας, ο  Γιάννης Κρεστενίτης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στις 24 Ιουνίου ζητώντας η απομάκρυνσή του να έχει άμεση ισχύ.