Νέος γύρος εσωστρέφειας φαίνεται να ξεκινά με για τη ΝΔ, με τον Αργύρη Ντινόπουλο να βάζει στο στόχαστρο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, μετά την αποστασιοποίηση του δεύτερου από τη διακυβέρνηση Καραμανλή για θέματα οικονομίας.

Ads

Σε δηλώσεις του στον ρ/σ Αθήνα 9,84, ο Αργύρης Ντινόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Αβραμόπουλος έπρεπε να είχε παραιτηθεί από υπουργός, εφόσον διαφωνούσε με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης στην οποία ήταν μέλος

«Ο κ. Αβραμόπουλος, αν πραγματικά έβλεπε αυτά που έβλεπε όταν ήταν υπουργός Υγείας και έκανε αυτές τις παρατηρήσεις στον κ. Καραμανλή -έστω και γραπτώς- και δεν γίνονταν αυτά τα οποία έπρεπε να γίνουν κατά την άποψη του, τότε γιατί δεν είχε παραιτηθεί;» αναρωτήθηκε ο κ. Ντινόπουλος.

«Όταν ήταν υπουργός γιατί δεν παραιτήθηκε; Εφόσον έβλεπε να πηγαίνουν τα πράγματα εκεί που πήγαιναν. Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι η σχέση Καραμανλή – Αβραμόπουλου έχει περάσει από πολλά κύματα» τόνισε ο κ. Ντινόπουλος.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε ότι είχε στείλει στον τότε πρωθυπουργό επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων επεσήμανε τον κίνδυνο να μειωθεί η ανάπτυξη και έκανε κριτική για τον τρόπο με τον οποίο στηρίχθηκαν οι τράπεζες με ορατό κίνδυνο να μη φτάσουν τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου στην αγορά.