Από την παλαιά εθνική οδό διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα από τις 3 το μεσημέρι μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στα 179ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου στη σήραγγα Σ5 πάνω από τα Καμένα Βούρλα.

Ads

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, νταλίκα που μετέφερε άλλο φορτηγό μπήκε στη σήραγγα, χωρίς να υπολογίσει το ύψος και ξήλωσε πολλά από τα φώτα της οροφής εντός της σήραγγας Σ5, που έχει μήκος 280 μέτρα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, υπήρξαν όμως σοβαρές υλικές ζημιές και φυσικά μεγάλη αναστάτωση.

Η ανακοίνωση της Νέας Οδού:

«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν εκτάκτως από σήμερα το απόγευμα και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, λόγω συμβάντος με όχημα που υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπτό ύψος, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στον εξοπλισμό φωτισμού της τοπικής σήραγγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ads

Έως την αποκατάσταση των φθορών και την ανάκτηση του απαραίτητου επιπέδου φωτισμού εντός της σήραγγας, οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (Χ.Θ 180+000) και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Ανατολικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (ΧΘ 177+500), από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.  

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

Πηγή Βίντεο – Φωτό: tvstar.gr