Λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία 63χρονης νοσηλευόμενης από 45χρονο ασθενή στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ads

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 45χρονος δράστης ο οποίος έπασχε από διπολική διαταραχή και ψύχωση, φέρεται να χτύπησε δώδεκα φορές στο πρόσωπο και στον λαιμό την 63χρονη, χρησιμοποιώντας στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο.

Ο δράστης φαίνεται ότι βγήκε από το δωμάτιό του, κατέβηκε σε χώρο σε άλλο όροφο της κλινικής και έπειτα σκότωσε την 63χρονη γυναίκα, η οποία κοιμόταν. Ο άνδρας δεν επιτέθηκε σε κάποιον άλλον στον χώρο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Μετά από πανικό που επικράτησε στην ψυχιατρική κλινική, κλήθηκε η αστυνομία, η οποία περιόρισε σε χώρο του νοσοκομείου τον δράστη. Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε νοσηλευτεί επανειλημμένες φορές στο παρελθόν στην ίδια κλινική.

Ads

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Στη συνέχεια, ιατροδικαστής έφτασε στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου. Οι αρχές διενεργούν προανάκριση, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Εγγλεζοπούλου, πρόκειται για ένα «τραγικό περιστατικό», ενώ ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας.