Αναφορά στη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Action 24, με φόντο και το εξώδικο που έστειλε σε ιστοσελίδα η Έφη Αχτσιόγλου για συκοφαντικό δημοσίευμα εις βάρος της.

Ads

«Δεν γνωρίζω τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην παραίτηση. Ενώ την Κυριακή το βράδυ έκανε δήλωση, ότι θα ξαναθέσει τον εαυτό του στην κρίση του κομματικού σώματος, την Πέμπτη ανακοίνωσε την παραίτησή του. Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε, είναι ιστορικό ερώτημα, Είναι σαφές ότι κάτι μεσολάβησε αλλά δεν ξέρω τι» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Σχολιάζοντας την πρόσκληση Σκουρλέτη στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΙΖΑ να τοποθετηθεί έως την Κυριακή για το ζήτημα ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η δήλωση αυτή αδικεί και τους δύο.

 

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να γίνει πολιτική συζήτηση. Κατέθεσε δε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα θα μείνει ενωμένο αν και όπως είπε είναι λογικό να υπάρχουν τριβές. «Διαφωνώ με τις διασπάσεις γιατί δημιουργούν αποστρατείες, απογοητεύσεις και ενδεχομένως να είναι και στα σχέδια των αντιπάλων μας».

 

«Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης θα είναι ένας άξιος πρόεδρος – Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου στη θέση του προέδρου της Κ.Ο» τόνισε ο κ. Παππάς ο οποίος αναφέρθηκε και στην κοινοβουλευτική  εκπροσώπησή του εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

Ads