Σε απευθείας σύνδεση με το Ξενοδοχείο Divani Caravel, η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.

Ads

Mαζική είναι η προσέλευση των στελεχών για την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία θα συζητηθούν οι πολιτικές θέσεις, η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η στάση στο ζήτημα των συνεργασιών, αλλά και το θέμα της ηγεσίας του κόμματος, όποτε πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και εισηγήθηκε εκλογές για την ηγεσία του κόμματος στις 6 Οκτωβρίου. Θα ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου της παράταξης, τόνισε.

Πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι αυξήσαμε την επιρροή μας και καταφέραμε να αποτελεί μακρινό παρελθόν το υποτιμητικό δίλημμα «με ποιον θα πάτε; » και το ερώτημα πλέον να είναι «πότε και πώς θα κυβερνήσετε;».

Ads

Υπογράμμισε ότι θα ήθελα να έχουμε πετύχει περισσότερα κι ότι αν μείνουμε ενωμένοι τα πολύ περισσότερα θα έρθουν.

Δεν ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ όσο θα θέλαμε, αλλά το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε 2ο κόμμα σε όλη την ελληνική περιφέρεια ενώ είχαμε μόνο 2 μονάδες διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης.

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI