Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τουλάχιστον οκτώ περιφέρειες, εξέφρασε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, χωρίς όμως να αποκλείει την περίπτωση, το κόμμα να πάρει και δέκα περιφέρειες.

Ads

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και για τα αποτελέσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τονίζοντας μάλιστα ότι ο Γιάννης Μπουτάρης βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο. Προανήγγειλε δε, ότι από την ερχόμενη Κυριακή, το ΠΑΣΟΚ, αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία, με επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Καρχιμάκη, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί προεκλογικά πάνω από τις μισές περιφέρειες.

Εκτός από τον πρωθυπουργό και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης θα αναλάβουν υπό την ευθύνη τους διάφορες περιφέρειες.

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η κα Άννα Διαμαντοπούλου τη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Χρήστος Παπουτσής τις περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Δημήτρης Ρέππας την Ήπειρο μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτσούκο, ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης τη Θεσσαλία, ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης τα Ιόνια Νησιά, ο κ. Γιώργος Πεταλωτής την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος την Πελοπόννησο και ο κ. Καρχιμάκης την Κρήτη.

Ads