Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αιματηρό περιστατικό στη Νίκαια, όπου ηλικιωμένος σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ads

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, ο οποίος είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη έχοντας πρόσφατα χωρίσει με τη σύζυγό του.

Νεκρός δίπλα του βρέθηκε ο γαμπρός του, ηλικίας 39 ετών. Ο δράστης και αυτόχειρας πίστευε ότι η γυναίκα του μετά το χωρισμό τους είχε έρθει στο σπίτι της κόρης του στην Αθήνα, ζούσε μαζί με την κόρη του και τον γαμπρό του και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Στη συνέχεια έστρεψε το κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του θύματος. Όπως υποστήριξαν οι μάρτυρες, το παιδί φώναζε: «Μαμά, βγες έξω. Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά».

Ads

Όπως αναφέρει η σύζυγος του δράστη και πεθερά του θύματος δεν έμενε μαζί με την οικογένεια αλλά είχε νοικιάσει ένα άλλο σπίτι αφότου χώρισε με τον 64χρονο.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει συγγενής του θύματος ο οποίος κάνει λόγο για ένα κακοποιητικό πατέρα και σύζυγο ο οποίος ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη με σκοπό να σκοτώσει.

«Ήρθε από την Θεσσαλονίκη για αυτό το λόγο. Ήταν ένας πατέρας-αφέντης ο οποίος έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατάλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε».