Τις στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της ανέφερε η 14χρονη που είχε απαχθεί από την Νίκαια, στην κατάθεση της στους αστυνομικούς.

Ads

«Σε παρακαλώ, πηγαίνετε με στη μάνα μου, σε παρακαλώ…Με πήγαν εκεί και μου έλεγαν “εγώ θα σκοτώσω τη μάνα σου, εγώ θα κάνω κακό, θα πάρω το μικρό σου αδερφό, να σβήσει τις μηνύσεις η μάνα σου…», περιέγραψε.

«Μετά μου έλεγαν να πάρω τον πατέρα μου, κάθισαν ένας από δω ένας από εκει, έβγαλαν όπλα και μου τα έβαλαν εδώ, στο μυαλό. Θα σε σκοτώσω, να βρίσεις τον πατέρα σου» ανέφερε στην συνέχεια η 14χρονη.

Επιπλέον, κατήγγειλε ότι υπό το καθεστώς απειλής πως οι απαγωγείς προσπάθησαν να την κάνουν να διακόψει σχέσεις με την οικογένεια της. Έπειτα, η 14χρονη απέδρασεκαι κατάφερε  να επικοινωνήσει με την μητέρα της. 

Ads

Aπό την μεριά του το «Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει την δράση κυκλωμάτων που απαγάγουν και εξωθούν ανήλικες στην πορνεία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά. «Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους – πέντε άνδρες – αυτές τις μέρες κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος.