Σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) στον Νέο Κόσμο, όταν μία 35χρονη γυναίκα έπεσε από τον εξώστη διαμερίσματος 3ου ορόφου και κατέληξε στον εξώστη του διαμερίσματος του 1ου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι.

Ads

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη γυναίκα την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ανέφερε πως η πτώση της ήταν αποτέλεσμα τσακωμού και ενδοικογενειακής βίας από τον 40χρονο σύντροφό της, ο οποίος όπως κατήγγειλε της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια και την κατακρατούσε παρανόμως στο σπίτι του επί μία ημέρα.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει πριν την άφιξη των αστυνομικών, το θύμα δήλωσε ότι πιθανόν να κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να διαφύγει και έχει εκδοθεί σήμα για την αναζήτησή του προς όλες τις Υπηρεσίες.

Όπως προκύπτει από την καταγγελία του θύματος στην αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 19:35 του Σαββάτου (02.12.2023). Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ «η 36χρονη Κινέζα, ευρισκόμενη εντός οικίας 3ου ορόφου όπου διαμένει με τον σύντροφό της και κατόπιν επεισοδίου, έπεσε από τον εξώστη και προσγειώθηκε στον εξώστη οικίας 1ου ορόφου. Η παθούσα φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι. Επιπλέον δήλωσε ότι ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα κάτω και τα άνω άκρα για μια ημέρα και την κρατούσε εντός της οικίας. Ο σύντροφός της, είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινείται προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα».

Ads