Σε οικία στην Ανάβυσσο στην οποία διέμενε ένας εκ των ληστών του Διστόμου οδήγησε η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής που διεξάγεται μετά την επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο.

Ads

Πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε ενοικιάσει και διέμενε ο Σπύρος Δραβίλας, ένας εκ των ληστών του Διστόμου που αυτοκτόνησε κατά την επιχείρηση στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς της Νέας Αγχιάλου.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αναβύσσου το σπίτι, ενώ κατά τη διάρκεια της νομότυπης έρευνας έχουν βρεθεί και κατασχεθεί σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, χρήματα (25.000 ευρώ) που εκτιμάται ότι προέρχονται από ληστείες , ηλεκτρονικές συσκευές, καταφανώς πλαστά έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. Δεν έχουν βρεθεί όπλα.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, το κρησφύγετο είναι μια μονοκατοικία την οποία είχε νοικιάσει στα τέλη του 2014 με πλαστά στοιχεία ενός εκ των τριών δραστών.Όλα τα ευρήματα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Ads

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα κινητά τηλέφωνα και στις άλλες συσκευές, που ενδεχομένως να προσθέσουν στοιχεία για τη δράση και τις επαφές της ομάδας.