Έχασε τη μάχη ο ένας από τους δυο υπαλλήλους μέτρησης φυσικού αερίου που δέχτηκαν πυροβολισμούς στην Κηφισιά.

Ads

Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου και κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο θύματα των πυροβολισμών έκαναν έργα σε ένα κατάστημα, τοποθετώντας φυσικό αέριο. Ο δράστης κατέβηκε από το σπίτι του, τους πλησίασε και τους πυροβόλησε την ώρα που βρίσκονταν μέσα και δούλευαν.

Αμέσως μετά έφυγε, πήγε σπίτι του να ξαναγεμίσει το όπλο, όμως την ώρα εκείνη είχε φτάσει η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Ads

Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος άνδρας φώναζε «μου έχεις κάνει μάγια» και γενικώς έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην γειτονιά με την συμπεριφορά του.

Τι βρέθηκε σπίτι του

Στο σπίτι όπου διέμενε ο 40χρονος δράστης μαζί με την κατάκοιτη μητέρα του, βρέθηκαν όπλα και σπαθιά, ενώ μαρτυρίες των γειτόνων αναφέρουν πως ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε πυροβολήσει και στο παρελθόν ζώα και κάδους.

Ειδικότερα, στο σπίτι του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: Περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστών με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατοστών με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, δύο αυτοσχέδια δρεπάνια, στολή πολεμικής τέχνης, 36 φυσίγγια, 6 κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.