Σε παθολογικά αίτια οφείλεται σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο θάνατος ενός 57χρονου στην περιοχή Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, όπου μαίνεται η φωτιά.

Ads

Νωρίτερα, τοπικά μέσα ανέφεραν ότι ο 57χρονος έχασε τη ζωή  λόγω αναθυμιάσεων κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Ωστόσο σύμφωνα με τις Αρχές, ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, ενώ δεν συμμετείχε στο έργο της κατάσβεσης και δεν βρισκόταν κοντά στην φωτιά. Την ίδια ώρα καλύτερη είναι η εικόνα του πύρινου μετώπου στην περιοχή που είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή αλλά δεν κινδυνεύει.

Για το περιστατικό η Πυροσβεστική εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

Ads

“Στην Τ.Κ. Καλλιθέας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων του νομού Ηλείας, άνδρας 57 ετών έχασε τις αισθήσεις του πιθανόν από παθολογικά αίτια. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων όπου κατέληξε. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική διερεύνηση

Καλύτερη η εικόνα του πύρινου μετώπου

Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή Καλλιθέα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κατακαίει δασική έκταση.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια.