Για τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων 55χρονη στα Ιωάννινα καθώς ομολόγησε ότι σκότωσε τον συνομήλικο σύντροφό της το απόγευμα της Πέμπτης 30/12 με αιχμηρό αντικείμενο.

Ads

Ειδικότερα, ο 55χρονος άνδρας, το απόγευμα της 30/12 μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σπίτι του στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Αρχικά ο αιφνίδιος θάνατος του είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, παρ’ όλα αυτά, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος έφερε στο στήθος μια μικρή τομή από αιχμηρό αντικείμενο. Το εύρημα κίνησε υποψίες και στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκε η σύντροφός του για να δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Η 55χρονη αρχικά υποστήριξε ότι δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό του συντρόφου της. «Δεν είναι δυνατόν να σκότωσα εγώ τον άνδρα μου» φέρεται να δήλωσε. Ωστόσο, μετά από πέντε ώρες ομολόγησε ότι εκείνη τον είχε σκοτώσει.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα τραυμάτισε τον 55χρονο με ένα αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο μετά το έγκλημα έπλυνε και τοποθέτησε στην θέση του στην κουζίνα. Πριν η 55χρονη σκοτώσει τον σύντροφό της, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους.  Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ομολόγησε και πως γείτονες λένε ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά.

Η γυναίκα συνελήφθη παραμονή Πρωτοχρονιάς και παρέδωσε το αιχμηρό αντικείμενο που είχε χρησιμοποιήσει, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.