Αιμόφυρτος μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε 16χρονος, το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Σμύρνη, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνές της για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ads

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο ανήλικος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε λαιμό, χέρια και θώρακα. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό όταν γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Σταδίου. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ενημερώθηκε για ένα τραυματισμένο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, την ώρα του περιστατικού στο σπίτι βρισκόταν πέρα από το θύμα, η μητέρα, ο 18χρονος αδελφός του, η γιαγιά του και μια κοπέλα που φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον αδερφό του.

Ads

Στις αρχές κατέθεταν μέχρι τα ξημερώματα εκτός από τη μητέρα και τον 18χρονο αδελφό του ανήλικου όλοι όσοι βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα που συνέβη του περιστατικό.

«Δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό το πράγμα» δήλωσε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής που γνώριζε την οικογένεια.

Αρχικά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, ωστόσο όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης για περισσότερες διευκρινίσεις.