Νεκρή είναι, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η 14χρονη που έπεσε λίγο πριν από τις 15:00, της Πέμπτης,στις γραμμές του Ηλεκτρικού, στο σταθμό του Μοσχάτου

Ads

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ασχολιόταν με το κινητό της, όταν ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Οι τελευταίες πληροφορίες, ότι η 14χρονη διατηρούσε σχέση με έναν 43χρονο άνδρα. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχαν ερωτική σχέση, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι ήταν με την θέληση της. Πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρουν πως ο άνδρας είχε αποπλανήσει παλαιότερα ανήλικη φίλη της 14χρονης.

Οι γονείς είχαν καταλάβει πως κάτι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα, με αποτέλεσμα να την πιέσουν να διακόψει και χτες κατήγγειλαν τον 43χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση. Ο άνδρας, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, συνελήφθη και πέρασε από το αυτόφωρο. 

Ads

Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή μεγάλης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες πάνω στην δεκατράχρονη βρέθηκε σημείωμα όπου αναφέρεται σε όσα την οδήγησαν στην αυτοκτονία. 

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.