Δολοφονημένη βρέθηκε, η 29χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα που αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε σήμερα το πρωί από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Δράστης της στυγερής δολοφονίας είναι ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Οι έρευνες για την υπόθεση και τα ακριβή αίτια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Ads

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από τον φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.