Σε νέες σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση της 12χρονης, προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (12/10) η Ντίνα Καρατζιώτη, ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, στον οποίο ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη.  Όπως ανέφερε, πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα απολογείται ο ίδιος ενώπιόν της.

Ads

Όπως κατήγγειλε, ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί «προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες», τονίζοντας πως «ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα». Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος «έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον δύο μήνες. Η ίδια συνεχίζοντας ανέφερε ότι αναγνώρισε τον 53χρονο από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και άμεσα έσπευσε να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, η Ντίνα Καρατζιώτη είχε στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται έχει καταγραφεί τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Ads

Σε επισήμανση των δημοσιογράφων γιατί η ίδια αποδεχόταν να εκδίδεται μια ανήλικη, απάντησε: «Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί». «Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες  … Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό», είπε και πρόσθεσε: «Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα … Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος».

«Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί. Κλείνοντας ανέφερε ότι γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα βγάλει και άλλα στη φόρα. 

Σημειώνεται πως η Ντίνα Καρατζιώτη παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ως νέα πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος, ισχυρισμός που αμφισβητήθηκε από ακτιβίστριες του χώρου, όπως η Πάολα Ρεβενιώτη και η Άννα Κουρουπού., αλλά και από το ίδιο το Σωματείο Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος. Σε κάθε περίπτωση, η καταγγελία της είναι σοβαρή και οι αρχές θα πρέπει να την ερευνήσουν, ενώ και η ίδια, όπως προκύπτει από την μαρτυρία της, θα πρέπει να ελεγχθεί, αφού ο βιασμός του παιδιού γινόταν στον χώρο της.

image

image

Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων: Στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι

Σε δηλώσεις της στο ThessToday.gr Ελλη Κανελλοπούλου, η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ), υποστήριξε ότι η Ντίνα Καρατζιώτη δεν είναι καν μέλος του Σωματείου.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια», ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες της Καρατζιώτη. «Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κυρία Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα».

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επεσήμανε η κ. Κανελλοπούλου.