Νέα ανακοίνωση σχετικά με τα ευρήματα γενετικού υλικού στα διαμερίσματα τα οποία συνδέονται με τα μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», εξέδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. Όπως προέκυψε από την ανάλυση το γενετικό υλικό συνδέει το διαμέρισμα της κυψέλης με το οίκημα των Καλυβίων.

Ads

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ από τις έρευνες προκύπτουν τα ακόλουθα :

Γενετικό υλικό αγνώστων ατόμων (ανδρών και γυναικών) βρέθηκε σε αντικείμενα που κατασχέθηκαν σε οικήματα στις οδούς :

Ανθέων 3 στα Καλύβια, Β. Αντωνιάδου 54 στον Καρέα, Μηδείας 7 στην Κυψέλη, Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη και σε όχημα που βρέθηκε στην οδό Ανακούς 70 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ads

Από τις συγκριτικές μεταξύ τους εξετάσεις προέκυψε :

-Γενετικός τύπος βιολογικού υλικού που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος – κρυσφηγέτου της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια, ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος – κρυσφηγέτου της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη.

-Γενετικός τύπος βιολογικού υλικού που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος – κρυσφηγέτου της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια, ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος – κρυσφηγέτου της οδού Μηδείας 7 στην Κυψέλη.

-Γενετικός τύπος βιολογικού υλικού που βρέθηκε σε αντικείμενα του οικήματος – κρυσφηγέτου της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενο στο αυτοκίνητο ενός εκ των κατηγορουμένων στην οδό Ανακούς 70 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

-Δακτυλικό αποτύπωμα, που βρέθηκε σε αντικείμενο στο οίκημα της οδού Μηδείας 7 στην Κυψέλη, ταυτίζεται με το αποτύπωμα ενός εκ των συλληφθέντων.