Την ευκαιρία για να ασκήσει έντονη κριτική στην κυβερνητική πολιτική σε ζωντανή μετάδοση άδραξε νεαρός κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Ads

Ειδικότερα, ο νεαρός πλησίασε δημοσιογράφο που έκανε ρεπορτάζ έξω από φαρμακείο σε δρόμο της Αθήνας και εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας επισημαίνοντας ότι σπαταλά χρήματα σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και όχι στην ουσία που είναι η στήριξη του ΕΣΥ με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις υψηλές τιμές των μοριακών τεστ καθώς και στη πανάκριβη πρωτοχρονιάτικη φιέστα του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία», ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Καταλήγοντας, ο νεαρός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Κούβα, σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας, σημειώνοντας ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έχει νεκρούς από κοροναϊό.

Ads