Σε νέα βαλλιστική εξέταση πρόκειται να υποβληθούν σήμερα τα δύο Καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο διαμέρισμα που διατηρούσαν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα στην Κυψέλη, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για τα ίδια όπλα με τα οποία γίνονταν οι βολές στο αυτοσχέδιο πεδίο βολής σε ερημική περιοχή του Υμηττού, περίπου 20 χλμ από το Κορωπί.

Ads

Στο μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό οικιών που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, ενώ όπως διαρρέεται εδώ και μέρες εκκρεμμεί η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τουλάχιστον 4 ακόμα άτομα , βάσει στοιχείων που έχει ήδη αποστείλει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Εισαγγελία Αθηνών.

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Δένδια για την τρομοκρατία

Τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ για θέματα που αφορούν στην Προστασία του Πολίτη, Νίκο Δένδια, ενημέρωσε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, όσον αφορά τις εξελίξεις στο μέτοπο τςη τρομοκρατίας. «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με ενημέρωσε αναλυτικά για τις εξελίξεις στη μάχη που δίνει η Ελληνική κοινωνία εναντίον του φαινομένου της τρομοκρατίας. Αυτό που θα ήθελα να επαναλάβω και τόνισα και στον υπουργό είναι ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Κάθε θετική εξέλιξη σε αυτό τον αγώνα είναι μια νίκη της κοινωνίας. Είχα την ευκαιρία, ακόμη, να εκθέσω στον υπουργό τις σκέψεις μου για το κοινό έγκλημα και την αύξηση της εγκληματικότητας – έναν τομέα στον οποίο επίσης, η ελληνική κοινωνία δίνει μία πολύ μεγάλη μάχη», δήλωσε ο κ. Δένδιας μετά τη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του και στην οοία ήταν παρών και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου.

Ads