Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή του Μεταξουργείου. Τα τρία παιδιά μιας οικογένειας βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους, πιθανότατα από αναθυμιάσεις, στο σπίτι που διέμεναν όλοι μαζί (κεντρική φωτό). Η οικογένεια από το Πακιστάν είχε ανάψει μία σόμπα υγραερίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε διαρροή. 

Ads

Τα παιδιά της οικογένειας εκτιμάται ότι διασώθηκαν καθώς κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο. Είναι ηλικίας 11, 17 και 19 ετών. Ένα εξ’ αυτών κάλεσε το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους δυο γονείς (55 ετών ο πατέρας και 42 ετών η μητέρα). 

Το ένα από τα τρία αγόρια που κάλεσε το ΕΚΑΒ φέρεται να είπε στους διασώστες «ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε». Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας μάλιστα έσπασε την πόρτα για να μπει στο δωμάτιο γιατί οι γονείς του δεν απαντούσαν. 

Φίλη του άτυχου ζευγαριού μίλησε στο Πρώτο Θέμα φανερά καταβεβλημένη για το χαμό τους λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν. «Έχουμε συγκλονιστεί από το θάνατο των δυο ανθρώπων. Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι και οι δυο. Πριν τρεις μέρες γύρισαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Πακιστάν γιατί είχαν πάει να δουν τους συγγενείς τους». 

Ads

Η οικογένεια ζούσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσαν κατάστημα στην περιοχή. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και έχει παραγγελθεί και νεκροτομή για διακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι στην Κομοτηνή

Πρόκειται για την δεύτερη τραγωδία που σημειώνεται σήμερα καθώς ένα 7χρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε νεκρό μετά από φωτιά που ξέσπασε – όπως εκτιμάται και πάλι από θερμαντικό σώμα – στην παράγκα όπου ζούσε με την οικογένειά του, στον οικισμό Αλάν Κογιού της Κομοτηνής. 

Γυναίκα πέθανε από το κρύο στην Κέρκυρα

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι και χθες, μια 63χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από το κρύο στο σπίτι της στην Κέρκυρα. 

Η γυναίκα ζούσε σε ένα μικρό σπίτι χωρίς θέρμανση, στην Εβραϊκή συνοικία, στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, στο κέντρο της πόλης. Ο ιατροδικαστής του νησιού, τόνισε ότι «ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία».