Τοξικομανής ήταν ο 48χρονος γιος που σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του με κουζιμάχαιρο στην Κρήτη το απόγευμα της Πέμπτης.

Ads

Ο 48χρονος που ήταν μοναχογιός είχε κι άλλες φορές επιτεθεί στον πατέρα του και τον είχε χτυπήσει επειδή δεν του έδινε χρήματα για τη δόση του. Ο πατέρας του μάλιστα τον είχε καταγγείλει και στην αστυνομία.

Το χρονικό του φονικού

Την περασμένη Τετάρτη όταν ο πατροκτόνος πήγε να βρει τον 80χρονο ζητώντας του χρήματα για να πάρει την δόση του, εκείνος αρνήθηκε και ο γιος του, του επιτέθηκε άγρια. Ο πατέρας τον κατήγγειλε στην αστυνομία. 

Ads

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι αστυνομικοί βρήκαν τον 48χρονο και τον συνέλαβαν και την Πέμπτη τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Ο 48χρονος τότε, υπό την επήρεια ουσιών, επέστρεψε στο πατρικό του στα Καμίνια για να πάρει εκδίκηση και μόλις είδε τον πατέρα του άρπαξε από την κουζίνα ένα μαχαίρι 28 εκατοστών και του επιτέθηκε.
 
Στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας τον 80χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του κατάφερε τέσσερις μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά. Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Ο 48χρονος πατροκτόνος μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη. Δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημά του. Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει για το έγκλημά του, απάντησε: «Όχι βέβαια».