Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη που εξαφανίστηκε από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», στο οποίο επέβαινε.

Ads

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μία από τις πολλές κάμερες του πλοίου έδειξε πως στις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου, ο Τάκης Κολλιαδέλης, βρισκόταν εντός του «Νήσος Ρόδος».

Μία ώρα αργότερα το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά και οι έρευνες του Λιμενικού που χειρίζεται την υπόθεση, επικεντρώθηκαν από θαλάσσης, στην περιοχή του Σαρωνικού.

Πλέον εξετάζεται και υλικό από κάμερες του λιμανιού, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση υλικού από όλες τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου. Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να βγήκε μόνος του από το πλοίο, ή να κρύφτηκε σε κάποιο όχημα και να απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ads

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στην κοπέλα του και σε φίλο του, φοβόταν ότι κάποιος τον παρακολουθούσε για να του κάνει κακό.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι ο 23χρονος φαντάρος κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Οι έρευνες τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται στην Νίκαια, στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην Αργυρούπολη αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.