Σεξουαλική παρενόχληση στον δρόμο κατήγγειλε 25χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, δημοσιεύοντας παράλληλα το βίντεο και τις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας της, όπου πρόλαβε να μπει, ενώ ο δράστης την ακολούθησε μέχρι την πόρτα.

Ads

Το απόγευμα της Πέμπτης, όπως ανακοινώθηκε, ο νεαρός αναγνωρίστηκε, εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και συνελήφθη από τις αρχές. Κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό φοιτητή, ο οποίος έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ, ενώ η αστυνομία ερευνά ακόμη τρεις αντίστοιχες υποθέσεις, με τις δύο να έχουν συμβεί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και τον συλληφθέντα να έχει μπει στο «μικροσκόπιο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται ή όχι και σε εκείνα τα περιστατικά.

Όπως έγραψε η ίδια η 25χρονη Δανάη σε ανάρτησή της, περίπου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, επέστρεφε στο σπίτι της, όταν αντιλήφθηκε ότι από το τραμ μέχρι το σπίτι της την ακολουθούσε ένας άνδρας με το μόριο του έξω. Η κοπέλα είχε στα χέρια της τα κλειδιά και με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα της εισόδου και μπήκε μέσα.

Ads

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδητα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.» έγραψε στην ανάρτησή της.