Συνέχεια στην αντιπαράθεση στα ακροδεξιά του πολιτικού φάσματος ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, και τον επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα δόθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ads

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής των Σπαρτιατών αποκαλώντας τον Κυριάκο Βελόπουλο «εθνικό γελωτοποιό» και «απατεώνα».

Απάντηση στον Βασίλη Στίγκα έσπευσε να δώσει ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης κατηγορώντας τον πρόεδρο των Σπαρτιατών πως «δοσοδομεί, λοιδορεί και συκοφαντεί ο Στίγκας τον Κυριάκο Βελόπουλο με ανυπόστατους ισχυρισμούς». Τον χαρακτήρισε πειρατή ενός κόμματος που τον αποδοκιμάζουν οι βουλευτές του και τον καταμηνύουν ενώ όπως είπε, οι ψηφοφόροι του τον θεωρούν προδότη. «Τον έκαναν πολιτικό αρχηγό, δεν το είχε ονειρευτεί ούτε στα τρελά του όνειρα», τόνισε χαρακτηριστικά με τον κ. Σαράκη να αναφέρει ότι «ο κ.Βελόπουλος, απαξιεί να σας απαντήσει πολιτικά και δικαστικά. Σας αφήνει στη χλεύη των βουλευτών και τον ψηφοφόρων σας».

Τον λόγο πήρε ξανά ο Βασίλης Στίγκας, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε τα μνημόνια, προκαλώντας την οργή των βουλευτών τα έδρανα της Ελληνικής Λύσης.

Ads

Λίγες ώρες αργότερα η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση αποκαλώντας «προσωρινό βουλευτή» τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και αναφέρει ότι αποτελεί μονόδρομο η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Κατόπιν της επαναλαμβανόμενης χυδαίας, συκοφαντικής και δυσφημιστικής παρουσίας του “προσωρινού βουλευτή” Βασίλη Στίγκα εις βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, επειδή είχε προειδοποιηθεί πολλάκις, είναι μονόδρομος πλέον να “καθίσει στο σκαμνί” του κατηγορουμένου, σε ποινικά και αστικά δικαστήρια. Αυτό ισχύει και για όσους αναπαράξουν τις συκοφαντικές αθλιότητες του “προσωρινού βουλευτή” Στίγκα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος Βελόπουλου.