Σε σφράγιση άλλων τεσσάρων επιχειρήσεων για 48 ώρες για φορολογικές παραβάσεις προχώρησε το Σάββατο το ΣΔΟΕ. Στο μεταξύ, την αντίθεσή του στην στοχοποίηση καλλιτεχνών που εμφανίζονται σε καταστήματα που σφραγίζει το ΣΔΟΕ εξέφρασε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, με αφορμή το λουκέτο σε κέντρο διασκέδασης στην Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας, στο εμφανιζόταν.

Ads

Διαβάστε επίσης: Στουρνάρας:-Το πάρτι της φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές τελειώνει

Όπως ανακοινώθηκε, σε ελέγχους που διενήργησε το ΣΔΟΕ, το Σάββατο, στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου για πάταξη της φοροδιαφυγής και σε εκτέλεση ειδικών εντολών ελέγχου του ειδικού γραμματέα του Σώματος, διαπιστώθηκε ότι δεν εξέδιδαν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία:

1. Στην περιοχή Καβάλας Beach bar
2. Στην Πτολεμαΐδα κέντρο διασκέδασης
3. Στην Ηγουμενίτσα bar διασκέδασης
4. Στη Μυτιλήνη ψητοπωλείο

Ads

Μετά το 48ωρο «λουκέτο», ενημερώθηκαν και οι εισαγγελείς υπηρεσίας των αντίστοιχων περιοχών. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο έλεγχος συνεχίζεται σε όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούνται καλλιτέχνες επειδή υπάρχουν επιχειρηματίες που προβαίνουν σε οικονομικές ατασθαλίες».

«Δεν μπορεί εμείς οι καλλιτέχνες να απολογούμαστε για φορολογικές παραβάσεις, που έκαναν κάποιοι άλλοι. Ασφαλώς και ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται. Πρέπει όμως να σταματήσει το κυνήγι μαγισσών», σημείωσε.