Νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε τη Δευτέρα 15χρονος φιλοξενούμενος της δομής της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Βόλο, καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο, πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Ads

Πρόκειται για το 15χρονο αγόρι, το οποίο είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος που με την καταγγελία του άνοιξε την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο 19χρονος στην κατάθεσή του ισχυριζόταν πως είναι σίγουρος ότι και το δεύτερο αγόρι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα Αντώνιο. «Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μιλώντας τηλεφωνικά με μια τραπεζοκόμο στο Βόλο, μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιό του με ένα παιδί, ο οποίος είναι τώρα στην Α’ Γυμνασίου. Επειδή ξέρω τον πατέρα Αντώνιο, είμαι σίγουρος ότι του κάνει τα ίδια», είχε πει. 

Αρχικά ο 15χρονος εμφανιζόταν αρκετά φοβισμένος και συγκρατημένος ενώπιον των αρχών. Έτσι οι εισαγγελείς άφησαν να περάσει κάποιο διάστημα και έπεισαν το παιδί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Μετά τα όσα είπε ο 15χρονος, παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων, οι αρχές έχουν δύο επίσημες καταγγελίες για ασέλγεια γεγονός που θα μπορούσε να πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στην υπόθεση. 

Ads