Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας εις βάρος του προφυλακισμένου, για βιασμό ανήλικης, 37χρονου ιερέα, ο οποίος φέρεται να δεχόταν ιερόδουλες σε διαμέρισμα φορώντας τες και ράσα.

Ads

Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ιδιοκτήτρια γραφείου συνοδών στο Παγκράτι αποκάλυψε ότι «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…». Η ιδιοκτήτρια του εν λόγω γραφείο, κ. Αλεξάνδρα, έκανε λόγο για ιδιαίτερη περίπτωση πελάτη.

Αντιδρώντας στις αποκαλύψεις αυτές, ο δικηγόρος του ιερέα Κωνσταντίνος Γώγος είπε σε έντονο ύφος ότι «με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές».

Σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος είπε «ότι ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη» είπε ο δικηγόρος.