Οργανωμένη επίθεση από ομάδα 20 χρυσαυγιτών έξω από το σπίτι του στον Πειραιά δέχτηκε ο φίλος του Παύλου Φύσσα και ράπερ με το ψευδώνυμο Thanasimos.

Ads

Όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το βράδυ της Τρίτης  την ώρα που μάζευε νερά και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους της Κινέτας μια οργανωμένη ομάδα χρυσαυγιτών έξω από το σπίτι του στον Πειραιά ξεκίνησε να χαιρετάει ναζιστικά και να τον βρίζει.

«Σήμερα στειροποιήθηκε το σπίτι μου στο κέντρο του Πειραιά από μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ μας είδαν μαζεμένους κάτω από το σπίτι όπου μαζεύαμε νερά και τρόφιμα για να ξεκινήσουμε για την Κινέττα. Περίπου 20 μέλη της Χ.Α με κάποιους θερμόαιμους να χαιρετάνε ναζιστικά και να βρίζουν ζητώντας να μας λιντσάρουν. Φύγανε όταν χρειάστηκε να τους φοβίσουμε με ξύλα που είχαν μείνει στα μπάζα από την κατασκευή του studio. Το σπίτι μου πλέον είναι στόχος. Υπάρχουν video που θα παραδοθούν στις αρχές. Όποιος είναι Πειραιά να προσέχει. Κυκλοφορούν σε ομάδες των 20», έγραψε.