Δεύτερη διακοπή σημειώθηκε στη διάρκεια  του επεισοδιακού αγώνα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, καθώς τραυματίστηκε ο Αϊτόρ από κομμάτι τσιμέντου κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ads

Το επεισόδιο ξεκίνησε αμέσως μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ, όταν την ώρα των πανηγυρισμών οι οποίες έγιναν στην πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ, έπεσαν αρκετά αντικείμενα από την εξέδρα.

Όπως, όμως, αναφέρει το Sport24.gr ένα κομμάτι τσιμέντου φάνηκε να χτυπάει τον Αϊτόρ στο χέρι τη στιγμή που προσπάθησε να προφυλαχτεί, ενώ πέρασε δίπλα από το κεφάλι του Ιωαννίδη. Ο προπονητής διέκοψε το παιχνίδι και πήγε στα αποδυτήρια κρατώντας ένα κομμάτι τσιμέντο, αλλά και ένα μπουκάλι νερού.

Ο αγώνας ξεκίνησε ξανά λίγο αργότερα.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας είχε ξεκινήσει με καθυστέρηση καθώς μια ώρα πριν την κανονική έναρξη του παιχνιδιού, υπήρξε ένταση στις εξέδρες ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων και την αστυνομία, με αποτέλεσμα να υπάρξει και χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να επανέλθει η ηρεμία.

Ads

Εκκλήσεις υπήρξαν από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ προς τους οπαδούς και των δύο ομάδων, ώστε να επικρατήσει η ηρεμία. Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ενισχύονται.

Λίγο αργότερα, περίπου 15 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ταρτάν του στίβου αλλά απομακρύνθηκαν γρήγορα από δυνάμεις των ΜΑΤ.